Spartan Race csoportos tréning

Időpont: 2018.01.12.
1 csoport. 17:30
2.csoport  18:35

Helyszín: Valibukfitness,
Bystrická cesta 45,

Rózsahegy

Crossfit edzés
A képzés ingyenes

Ruzomberok-Rózsahegy

 

 

Ruzomberok-Rózsahegy

Ruzomberok-Rózsahegy sípálya információk

Ruzomberok-Rózsahegy  a Nagy-Fátra lábánál terül el.

A faluból, Hrabovoból kabinos lifttel lehet feljutni a síközpontba, ahol 12 km-nyi havas lejtő vár ránk. Ha kiélveztük a „tojást”, ami elég ritka Szlovákiában, akkor menjünk vele le, majd jöjjünk vissza. Ugye, milyen jó?

Rendben, lehet, hogy valaki síelni is szeretne, tehát üljön fel a következő felvonóra, és utána már csúszhat is a 8 pálya valamelyikén. Vagy, amíg a gyereket leadjuk az épp aktuális kis versenyen, ilyet ugyanis gyakran szerveznek a rózsahegyi lejtőkön, csüccsenjünk be a vadiúj apréski bárba, amelynek üvegfalán keresztül figyelhetjük a kölyköt, vagy bármi mást. Persze tekintve, hogy a csúszkálástól nem fáradunk el, próbáljuk ki a sífutást is, amire szintén kiváló lehetőségeket nyújt a síközpont.

Esetleg vegyünk leckéket hódeszkázásból, vagy sznótubinggal hasítsunk lefele a kijelölt pályán. A deszkásokat szuper kis ugratókkal, félcsővel várják a Hóparkban, a síbusz pedig természetesen ingyenes, úgyhogy a kocsit akár a szállásnál is hagyhatjuk.

DOMINIKA MIRGOVÁ koncert

A Bešeňová Water Park szeretettel meghív minden érdeklődőt Dominica Mirgova 2018 augusztus 11-én tartandó koncertjére.

Élvezze Dominica Mirga jól ismert slágereit Bešeňovában. Olyan találatokat kapott, mint "Take Me There", "New", "The Wonders of Time", "Up", "This is Me" és még sokan mások. Az ő tehetségét a Superstarban fedezték fel, amely elindította a sikeres karrierjét.